Tuulilasin korjaus

glass_repair_4_a

Glassdrive asemilla korjaamme ja vaihdamme tuulilasit, sivulasit ja takalasit kaikkiin automerkkeihin. Pyrimme aina ensisijaisesti korjaamaan tuulilasin, jotta työ olisi edullisempaa ja nopeampaa. Jos sinulla on autolasivakuutus, tuulilasin korjaus on useimmissa tapauksissa maksutonta eikä se vaikuta bonuksiin.

Pienikin kiveniskemä tai halkeama tuulilasissa voi laajentua suuremmaksi halkeamaksi, mikä heikentää sinun ja matkustajien turvallisuutta. Lisäksi kiveniskemä tai halkeama lasissa voi olla ylimääräinen häiriötekijä, joka heikentää näkyvyyttä. On myös mahdollista, ettei autosi läpäise katsastusta.

Mikäli kiveniskemä tai halkeama on kooltaan alle 2 euron kolikon kokoinen eikä ole kuljettajan näkökentässä, se voidaan usein korjata. Glassdrive asemilla ammattitaitoiset asentajamme auttavat sinua tuulilasin korjauspäätöksen tekemisessä.

Kun tuulilasissa oleva pieni kiveniskemä tai halkeama on korjattu, tuulilasi on yhtä vahva kuin ehjä! Korjaus on nopea ja vaivaton toimenpide (n. 30 minuuttia), minkä ansiosta voit jatkaa matkaa turvallisesti. Tiesitkö, että tuulilasin osuus auton kiertojäykkyydestä on jopa 34 %?

Kiveniskemän korjaus säästää aikaa, rahaa ja vaivaa.