PDR-täsmäkorjaus maalipintaa rikkomatta

PDR (Paintless Dent Repair) –menetelmällä on mahdollista korjata kolhut ja lommot ym. vauriot, joissa maalipinta ei ole rikkoutunut. Kiitollisimpia korjattavia ovat parkkipaikalla syntyneet lommot ja kolhut, katolta pudonneen lumen aiheuttamat vauriot sekä raekuuroista syntyneet vauriot. Keskimääräiset kolhujenkorjaus hinnat ovat 110 – 200 euroa (sis. alv.24 %) viitteellisenä – tarkemman arvion saat varaamalla ajan yhteydenotolla.

PDR-Tekniikka ja menetelmä
PDR-täsmäkorjauksen menetelmä perustuu ammattitaitoiseen käsityöhön, jossa erikoistyökalujen avulla syntynyt vaurio vähitellen palautetaan alkuperäiseen muotoonsa ja metallipinta oikaistaan maalipintaa vaurioittamatta. Käytämme useita kymmeniä korjaustapaan ja vaurion ominaisuuksiin yksiöllisesti suunniteltuja työkaluja. Oikaisun jälkeen tapahtuvalla kiillotuksella maalipinta saadaan vastaamaan alkuperäistä eikä uudelleenmaalausta tarvita. Myös auton peltipintojen oikaisut rikkoontuneille maalipinnoille.

pdr-tekniikka1

pdr-tekniikka2

Aina ei tarvita peltipintojen vaihtamista uusiin, vaan pintoja pystytään korjaamaan taidokkaasti myös oikomis- ja maalautöiden avulla. Korjausmenetelmänä pintaoikaisu monesti säästää autoa, eikä vaihtaminen uuteen ei ole aina paras vaihtoehto.

Pyydä tarjous!

Hämeenlinna
puh. 010 422 5700
hameenlinna@hameencarfix.fi

> Yhteystietolomake